fbpx
21 59 99 87 Mail@Netekaasen.dk

Gratis hjælp til markedsføring

Til dig, der gerne vil klare det meste af din markedsføring selv

… Og dig, der arbejder som selvstændig indenfor digital markedsføring, og har lyst til at hjælpe andre iværksættere…

Skrevet af Nete

27. maj 2020

Siden jeg i 2010 begyndte at rådgive iværksættere om markedsføring, har jeg haft et ønske om at gøre det lettere at få gratis hjælp til markedsføring. Hvis du vil hjælpe mig med dit input ved at besvare spørgsmålet på min facebookside, vil jeg gerne hjælpe dig, så du lettere kan klare din markedsføring selv.

(Læser du med, fordi du selv er i stand til at hjælpe, så hop ned i bunden ved at klikke her. Så kan du læse mit budskab til dig.)

Det er 10 år siden jeg begyndte at rådgive iværksættere om markedsføring. Dengang sad jeg i House of Innovation i Kolding. Siden har jeg været med til at udvikle Iværksætteruddannelsen, undervist i digital marketing på akademiniveau, både på UCL og på interne forløb ude i virksomheder. Og i de 6 år, jeg har været selvstændig, har iværksætterne fyldt meget i mit hjerte og i min forretning. 

Undervejs har jeg gjort mig nogle erfaringer:

 • Iværksætterens markedsføringsbudget kan være forsvindende lille
 • Ønsket om at klare så meget som muligt selv er stort.
 • Manglen på viden giver en reel risiko for at træffe forkerte beslutninger eller – endnu værre – blive snydt.

Det vil jeg gøre noget ved!

Jeg er i gang med at skabe et netværk af “folk du kan stole på”, når det kommer til markedsføring. Jeg har allerede et vanvittigt stærkt netværk af personer jeg stoler på, og som jeg til enhver tid vil sende dig videre til, uden at blinke et sekund.

Vi vil i fællesskab lave en kæmpe guide til (digital) markedsføring, hvor du kan få svar på helt konkrete spørgsmål og hvor du både kan hente gratis hjælp til markedsføring, og finde en i dit nærområde, som kan hjælpe dig – og som samtidig har respekt for, at du ikke har verdens største markedsføringsbudget.

Dette netværk giver dig altså tre vigtige ting:

Jeps… Vi taler et sandt Kinder-æg af markedsføringshjælp

Få viden om markedsføring

Du vil få vigtig viden om markedsføring. Den viden kan du bruge til at lære dig selv at løse opgaverne – eller du kan skabe det overblik der er nødvendigt for, at du kan købe dig til hjælp, uden at frygte, at din uvidenhed kan komme til at koste dig penge eller ærgrelser.

Få gratis hjælp til markedsføring

På sitet vil du finde masser af guides, tutorials og videoer, og i gruppen på Facebook kan du søge hjælp i fællesskabet, og fra de mange “partnere” som også tilbyder at hjælpe dig med konkrete opgaver, du ikke selv kan løse – til en iværksættervenlig pris. Det bringer mig videre til den tredje – og nok i virkeligheden vigtigte – bonus for dig:

Gå ind i trygge samarbejder – og støt lokale iværksættere!

Alle partnere i netværket deltager, fordi de ønsker at hjælpe dig. De er selv iværksættere og har lovet mig tre ting:

 1. De har et oprigtigt ønske om at hjælpe dig. 
  Ønsket skal være større end behovet for at tjene mange penge. De skal ikke udføre konsulentopgaver gratis, for ligesom du, skal de leve af det, de laver. Men jagten efter indtjening må ikke betyde, at de går på kompromis med hæderligheden overfor en anden iværksætter.
 2. De vil tilbyde dig en pris eller en løsning, der matcher dit budget.
  Markedsføring koster. Det skal der ikke herske tvivl om. Enten koster det penge, eller også koster det tid. Og som selvstændig ved du, at din tid er dit vigtigste produkt. Men alle partnere har lovet mig, at de fokuserer på dit behov – og ikke på at sælge dig mere end du har brug for.
 3. De mener det, når de siger, at de vil hjælpe dig. 
  Derfor kan du “anmelde” den samarbejdspartner du har valgt. Fortæl om samarbejdet og hvordan du er blevet hjulpet på partnerens profilside. På den måde hjælper du andre iværksættere med at finde den rigtige til deres opgave, og du er med til at skaffe nye kunder til din egen yndlingspartner.

Få gratis hjælp til din markedsføring fra en iværksætter i din by!

Alle partnere på siden er registreret med den by de bor i og to byer i nærområdet. Dvs. du kan finde hjælp til din markedsføring i dit lokalområde.

Netværket er under opbygning

Lige nu er vi i fuld krig med at afdække nogle af de mest presserende behov hos iværksætterne ift. markedsføring.

Snart bliver der åbnet op for netværket –  både websitet og gruppen.

Hvis du skriver dig op til netværkets nyhedsbrev allerede i dag, får du besked så snart porten sparkes op. Du kan også være med til at påvirke, hvilket indhold, der skal ligge på siden. Ja, jeg kommer til at spørge DIG, hvad du gerne vil vide om bestemte emner, så du kan være med til at sikre, at det DU har brug for, bliver tilgængeligt – for dig og for alle de andre, der sidder med de samme udfordringer.

Er du selv “ekspert” inden for et område af markedsføring?

Så har du muligheden for at blive partner her på siden.

Hvis du kan nikke ja til at tilbyde din hjælp, under de betingelser som står listet ovenfor, så tilmeld dig netværket som partner.

Du tilmelder dig med din mail. Herefter kan du læse om vilkårene. Hvis du herefter har lyst til at gå videre med samarbejdet, udfylder du lidt flere detaljer om dig selv og herefter kontakter jeg dig for en samtale. 

2 Kommentarer

 1. Demi

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

  Svar
 2. vhclepzldq

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler om samme emne

Hvorfor laver du egentlig det, du laver?

Forleden havnede jeg i selskab med en kvinde, i en situation, hvor det ville være akavet, hvis vi ikke fandt noget at tale om. Så det gjorde vi, og snakken sidder stadig i mig her en uge efter.

Planlæg opslag på Instagram

Facebook har netop opdateret deres kreatørstudie. Planlæg opslag på Instagram OG Facebook, på tværs af alle dine sider – i ét GRATIS værktøj.

Følg mig på sociale medier

På min Facebookside kan du få et glimt af en hverdag fyldt med fortællinger. På LinkedIn kan vi netværke mere professionelt og på Instagram fortæller jeg i billeder. På Twitter møder du mig ikke så tit, men det hænder at jeg kigger forbi eller “live-tweeter” fra relevante events. 

Bøger om emnet

Hvis du gerne vil blive skarpere til Instagram kan du på Saxo finde en lang række bøder om markedsføring på sociale medier generelt og også mere specifikt om Instagram

Nogle af bøgerne er på engelsk. Her skal du være opmærksom på, at de kan giv råd, der er i strid med dansk markedsføringslov. 

Min yndlingsbog

Jeg er nødt til også at anbefale “Start med hvorfor” af Simon Sinek. Vi tænker markedsføring på samme måde, og han har skrevet en lang række inspirerende bøger om virksomheders lederskab, og hvordan du bedst kan påvirke din målgruppe. 

Han tilbyder i øvrigt også kurser på sin egen hjemmeside, hvis du gerne vil finde dit WHY

Du er velkommen til at følge mig