Privatliv, tak!

Værs’go! Tag en cookie! Den er hjemmebagt.

Når du bevæger dig rundt på min side – og på nettet i det hele taget – så efterlader din cookie krummer. (læs: data)

Det går jeg ikke så højt op i (Jeg er mor til to drenge!), men en gang i mellem kigger jeg på krummerne. Det giver mig et billede af, om der er noget jeg kan eller bør gøre anderledes.

Og bare rolig: Jeg kan ikke se, at det er DIG, der har krummet. Kun at nogen har krummet. Og det er jeg glad for, for det betyder, at I har været hos mig.

Jeg sælger ikke din krummer, men jeg lægger dem over i et system, som kan passe på dem for mig. Alle systemer er godkendt af EU til håndtering af databehandling og -opbevaring.

Her kan du se, hvilke systemer jeg bruger til hvad:

Google Analytics

Hvem besøger min side, hvor kommer de fra, hvor længe bliver de og hvor forsvinder de hen? Det hjælper Google mig med at analysere. Jeg kan naturligvis ikke se om det er dig, min mor eller Finn fra Fåborg, for der bliver ikke sporet IP-adresser.

Mailchimp

Hvis du har takket ja til mit nyhedsbrev, har jeg din mailadresse og dit navn gemt i systemet mailchimp.

Som modtager af mit nyhedsbrev, får du en gang om måneden en mail med nyheder og artikler, som kan være med til at inspirere dig eller styrke din online markedsføring.

Hvis du ikke er tilmeldt, kan du gøre det her.

Hvis du ér tilmeldt, og gerne vil afmeldes, kan du gøre det her. 

Når du er frameldt står din mail stadig i systemet, men du får ingen mails. Ved udgangen af måneden slettes dit navn og mailadresse HELT fra systemet.

WordPress

Min hjemmeside ligger i WordPress. Hvis du kommenterer på mine artikler eller sender mig en besked via kontaktformularen, så ligger disse data i mit system. Din kommentar kan læses af andre, men ingen andre end jeg, kan se, at du har skrevet til mig via kontaktformularen.

Se her, om jeg har data på dig.

Facebook Annoncer

Jeg bruger bl.a. Facebook til sprede mine budskaber.

Hvis du ser en annonce fra mig, vil det i langt de fleste tilfælde være fordi annoncen vises til en bestemt målgruppe, som du er en del af. Jeg kan ikke se, om du er en del af denne målgruppe. Men det kan Facebook, fordi du har antydet det, gennem din adfærd.
Sådan fungerer Facebook og det har du sagt OK til via din Facebook profil.

Men jeg vil gerne lige give dig en lille bonus info: Du har stor indflydelse på, hvilke annoncer du ser på Facebook. Prøv at klikke her.

Er du betalende kunde?

Hvis du er kunde hos mig, gemmer jeg dine oplysninger i Evernote.

Mødenotater, oplysninger, aftaler osv. har du fuldt indblik i, hvis du ønsker det.

Når jeg har løst en opgave for dig, betragter jeg ikke vores samarbejde som ophørt. Jeg gemmer dine oplysninger, i det tilfælde at du har endnu en opgave til mig.

Hvis samarbejdet af den ene eller anden grund ophører fuldstændigt, sender jeg dig dine oplysninger, og de slettes i mit system.