fbpx
21 59 99 87 Mail@Netekaasen.dk

Skærmbriller

Sidder du ved din skærm og kniber øjnene sammen eller lave sjove grimasser, for at stille skarpt?

Så må du hellere få dig et par skærmbriller, inden din kollega går hen og tror, at du sidder og flirter.

Vi laver skærmbriller, som viser hvem du er, og har mange års erfaring.

[Book synstest her] 

Skrevet af Nete

18. august 2020

5 tegn på, at du kan have brug for skærmbriller

 • Du kniber øjnene sammen for at læse på skærmen.
 • Du rykker frem for at kunne tyde skriften.
 • Du har ondt i nakke og skuldre
 • Du har hovedpine
 • Du har svært ved at stille skarp, særligt om aftenen.

Book en tid til synsprøve, så vi er sikre på, at have den nødvendige tid til dig, eller kontakt os for at høre nærmere . Du kan også ringe direkte til os på tlf: 88 88 88 88

Skal vi hjælpe dig med at finde en personlig skærmbrille

Vi hjælper rigtigt mange med skærmbriller, og vi kan naturligvis også hjælpe dig.
En skærmbrille behøver bestemt ikke være en kedelig brille, og kan fx godt hedde Chanel, Rayban eller Givenchy!
Du kan også udsøge dig det stel, der passer allerbedst til dig, og få en brille, som ikke kun er en skærmbrille, men som du kan bruge hele tiden.
Se vores store udvalg af brillestel her.
[Book synstest her]

Hvad kan du gøre?

Undgå i videst mulig omfang genskin og refleksioner i skærmen, som kan forstyrre dit syn. Den bedste måde at løse det på er skærme af for lyset eller vende skrivebordet. Et filter på skærmglasset ødelægger skarphed og kontrast, og gør kun problemet værre.

Se denne korte video om, hvordan du indretter din arbejdsplads korrekt

[Indsæt video]

 • Når du sidder ved computeren, så læg hænderne midt på tastaturen. Hvis din arbejdsstilling er korrekt, er dine underarmen vandrette og du kan sidde med hele fodsålen på gulvet.
 • Når du ser på din skærm, skal skærmens øverste kant være minimum 15 cm under øjenhøjde.
  Din skærm må ikke være større, end at du kan overskue hele skærmområdet uden at skulle dreje hovedet væsentligt.

Det kommer med alderen

Det er fedt at blive ældre. Du bliver mere og mere rig på erfaring og oplevelser. Der er også nogle ting, som går lidt tilbage med alderen… Blandt andet dit syn.

Det sker, fordi musklerne i dit øje ikke er helt så gode, som da du var yngre, og derfor kan du allerede fra du er omkring 40 år begynde at mærke, at dit syn bliver dårligere, særligt når du skal skifte fokus mellem noget der er tæt på og noget der er langt fra. Typisk vil du opleve generne, når du arbejde ved skærmen, men også om aftenen, når øjnene er trætte.

Hvis du får problemer med synes, når du sidder ved skærmen, vil du opleve, at du mister koncentrationen, du kan få hovedpine, tørre og trætte øjne og din nakke og skuldre kan blive ømme, fordi du sidder og spænder eller arbejde med nakken i en uhensigtsmæssig stilling, for at kompensere for synet.

Vidste du, at din arbejdsplads kan betale for dine skærmbriller

Download brochure til virksomhedens ledelse om regler for skærmbriller

Loven er heldigvis sådan indrettet, at din arbejdsgiver skal betale for dine skærmbriller. Både synsprøven, stel og glas indenfor det, der kaldes standardpris. Det betyder naturligvis også, at brillerne så tilhører arbejdsgiveren. I de fleste tilfælde kan det lade sig gøre at du selv kan betale en evt. merpris, hvis du ønsker særlige stel eller glas, og på den måde får ret til skærmbrillen som personlig ejendom.
Vi kan hjælpe dig!
Oplever du, at du har svært ved at stille skarpt på skærmen, eller sidder du og læner dig ind over bordet for at læse skriften på skærmen, så kom ind forbi os, og få lavet en synstest.

5 Kommentarer

 1. sikis izle

  Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the site is also very good. Gerty Kirk Ardys

  Svar
 2. erotik

  I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really nice piece of writing on building up new website. Andrea Etan Giess

  Svar
 3. sikis izle

  Great post! We are linking to this great post on our website. Keep up the great writing. Rosamund Mahmud Anna-Diana

  Svar
 4. erotik

  This is a very weighty post. Thanks quest of posting this. Chris Cameron Peria

  Svar
 5. sikis izle

  Hello, its good piece of writing regarding media print, we all know media is a enormous source of facts. Lexy Chalmers Perretta

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler om samme emne

Hvorfor laver du egentlig det, du laver?

Forleden havnede jeg i selskab med en kvinde, i en situation, hvor det ville være akavet, hvis vi ikke fandt noget at tale om. Så det gjorde vi, og snakken sidder stadig i mig her en uge efter.

Planlæg opslag på Instagram

Facebook har netop opdateret deres kreatørstudie. Planlæg opslag på Instagram OG Facebook, på tværs af alle dine sider – i ét GRATIS værktøj.

Følg mig på sociale medier

På min Facebookside kan du få et glimt af en hverdag fyldt med fortællinger. På LinkedIn kan vi netværke mere professionelt og på Instagram fortæller jeg i billeder. På Twitter møder du mig ikke så tit, men det hænder at jeg kigger forbi eller “live-tweeter” fra relevante events. 

Bøger om emnet

Hvis du gerne vil blive skarpere til Instagram kan du på Saxo finde en lang række bøder om markedsføring på sociale medier generelt og også mere specifikt om Instagram

Nogle af bøgerne er på engelsk. Her skal du være opmærksom på, at de kan giv råd, der er i strid med dansk markedsføringslov. 

Min yndlingsbog

Jeg er nødt til også at anbefale “Start med hvorfor” af Simon Sinek. Vi tænker markedsføring på samme måde, og han har skrevet en lang række inspirerende bøger om virksomheders lederskab, og hvordan du bedst kan påvirke din målgruppe. 

Han tilbyder i øvrigt også kurser på sin egen hjemmeside, hvis du gerne vil finde dit WHY

Du er velkommen til at følge mig