21 59 99 87 Mail@Netekaasen.dk

mennesker ér historier

livet er en fortælling

Hvad er det, storytelling kan?

“Historier er kraftfulde, fordi de tager os ind i andres verden. Når vi genkender os selv i fortællingen, ser vi os selv på en ny måde, simpelt hen fordi vi er sociale skabninger”

Paul J. Zak

Hvorfor storytelling?

Fordi fortællinger forbinder os. Med hinanden, med virkeligheden og med fremtiden.

Neurovidenskabelige forsøg viser, at hjernen reagerer fysisk, når vi kan genkende os selv positivt i andre. Hjernen frigiver oxytocin, der skaber en følelse i kroppen, der gør os åbne og positive over for den person vi står overfor. 

Storytelling handler om at formidle et budskab, så vi selv og andre når frem til en bestemt forståelse. 

Når jeg arbejder med mennesker og storytelling, tager jeg udgangspunkt i den positive psykologi, og gennem helt simple coaching-teknikker opdager du, at du allerede rummer historien.

Nu mangler du kun at fortælle den. 

Drømmer du om nyt job?

Måske er du i tvivl om, i hvilken retning du skal gå, eller måske skal dit CV spille 100%. Jeg kan tilbyde dig sparring omkring personlig branding, og jeg har god erfaring fra rekrutteringsbranchen. 

Personlig Branding

Storytelling kan hjælpe dig med at sende et solidt signal om hvem du er, hvad du står for, og hvad du vil. Og jeg har ti års erfaring med profilering på sociale medier.

Er du gået ned med stress

Lad mig starte med at sige tillykke. Den bund, du synes du har ramt, er i virkeligheden det fundament, du skal bygge dit fremtidige liv på. Storytelling kan skabe den bro, du skal bruge for at komme videre. 

Måske er livet bare ikke retfærdigt

Nogle gange kan det føles som om livet er lidt ufedt, og at du hele tiden løber ind i udfordringer. Storytellingen kan skabe sammenhæng mellem og mening med dine udfordringer, så du opdager, at livet ikke modarbejder dig, men prøver at lære dig noget. 

Find din retning i livet

Når du får overblik over din fortælling, opdager du den røde tråd, der løber gennem dit liv, og som kan hjælpe dig til at finde den rigtige retning at gå i. 

Hvad har du brug for?

Coaching og sparring

Personlig branding

Skal du markedsføre dig selv? Måske søger du nyt job eller måske er du ved at springe ud som selvstændig. 
Lad os sammen finde den røde tråd, der gør din fortælling knivskarp, og som tiltrækker din nye chef eller din næste kunde

storytelling

God storytelling formår at bygge bro mellem kapitlerne i vores liv. Du vil opdage, at selv dystre kapitler kan lede til noget godt, og når vi er færdige, kan du se en mening, som du ønsker at bygge dit liv videre på, langt  ud i fremtiden. 

afklaring

Går du med en drøm, du ikke ved, hvordan du realiserer, eller har du svært ved at nå de mål du sætter dig?  Jeg ved lige, hvilke spørgsmål jeg skal stille dig, for at du kan få overblik, og for at du selv kan finde frem til  svaret. 

jeg har selv fundet min egen fortælling

Det føltes som om jeg ramte bunden.
Da jeg ændrede perspektiv, viste det sig at være fundamentet for mit nye liv.

Nete Kaasen

Jeg omskrev min egen fortælling

Midt i mødet rejste jeg mig, og sagde op.

Kontakt mig

Fredstedvej 12b, 6100 Haderslev

Telefon +45 21 59 99 87

Mail@netekaasen.dk